Meer

Op zoek naar documentatie voor de {z}/{x}/{y}-syntaxis in tilesource-urls?

Op zoek naar documentatie voor de {z}/{x}/{y}-syntaxis in tilesource-urls?


Over tilesource-urls gesproken zoals:

http://{s}.tile.stamen.com/watercolor/{z}/{x}/{y}.png">


Je kunt de OSM-wiki over Slippy_map_tilenames bekijken...

Er zijn enkele URL-definities voor verschillende op OSM gebaseerde tegelservices. Zo kunt u de betekenis van x y z-waarden zien.

Er zijn ook enkele wiskundige formules om tegelnummers uit lat / lon te berekenen, denk ik.


Kort antwoord:

Nee, het is gewoon een conventie.

Lang antwoord:

Ze worden 'URL-sjablonen' genoemd en zijn gerelateerd aan de sjabloonverwerkingsfunctionaliteit die in veel programmeertalen wordt aangetroffen. Vanaf ES6 worden ze ook native ondersteund door JavaScript, waar ze soms bekend staan ​​als sjabloonletterwoorden.

Hoewel er een algemene standaard is voor URL-templates, is er niet echt een canonieke referentie voor de waarden die worden gebruikt in mapping-bibliotheken - het is slechts een conventie die wordt gebruikt door ontwikkelaars van tegelsets, en de verschillende template-schema's worden ondersteund naar goeddunken van de ontwikkelaars van mapping-bibliotheken .

Er zijn er veel die vaker voorkomen - bovendien{x}{y}{z}, vindt u misschien:

{s}- alternatieve redundante servers die worden gebruikt om parallelle tegelweergave te verbeteren, bijv[a,b,c,d].tile.stamen.com, enz

{r}- alternatieve resoluties, zoals gevonden in de wikimedia-tegelservers, die verschillende schalen van hun tegels bieden voor schermen met verschillende resoluties, waaronder 1.3, 1.5, 2, 2.6 en 3:https://maps.wikimedia.org/osm-intl/0/0/0{r}.png">https://docs.mapbox.com/ios/api/maps/4.7.0/tile-url- sjablonen.html


Op zoek naar documentatie voor de {z}/{x}/{y}-syntaxis in tilesource-urls? - Geografische Informatie Systemen

De New Jersey Training Opportunities-website (NJTOPPS) is de thuisbasis van de Eligible Training Provider List (ETPL) en Consumer Report Card (CRC) van New Jersey. De ETPL is een uitgebreide lijst van alle scholen en organisaties die beroepsonderwijs- en beroepsopleidingsprogramma's aanbieden die in aanmerking komen voor door de overheid gefinancierde schoolbijstand.

De beslissing om al dan niet aanvullende opleiding of training te volgen, hangt vaak af van iemands vermogen om financiering of collegegeldbijstand te ontvangen. New Jersey biedt veel opties voor trainingsprogramma's en financiering door middel van subsidies voor degenen die in aanmerking komen.

De geschiktheid kan van een aantal factoren afhangen en wordt bepaald door rechtstreeks met een lid van ons One-Stop Career Center-personeel te spreken.

Om naar training te zoeken, klikt u hierboven op de knop "Aan de slag en zoeken naar training". U kunt uw zoekopdracht aanpassen op beroep en geografische locatie. Uw zoekresultaten geven u informatie over de verschillende programma's die door elke opleidingsaanbieder worden aangeboden en stellen u in staat om programma's en aanbieders te vergelijken op basis van informatie zoals de locatie en duur van de opleiding, de kosten en eventuele speciale diensten die kunnen worden aangeboden. Het CRC-gedeelte van de site biedt u de mogelijkheid om opleidingsaanbieders te vergelijken op basis van werkgelegenheidsresultaten en het beginsalaris na voltooiing van een programma. U kunt ook opmerkingen en beoordelingen van het programma bekijken die zijn ingediend door oud-studenten.

Voor vragen over een specifiek programma of om je in te schrijven voor een specifiek programma moet je rechtstreeks contact opnemen met de school of organisatie. Deze website is alleen voor informatieve doeleinden.

Voor opleidingsaanbieders:

Alle opleidingsaanbieders die een ETPL-plaatsing of -verlenging willen, moeten een formeel ETPL-aanvraagpakket indienen. Klik hier om de nieuwe aanvraagprocedures voor ETPL te lezen. Aanbieders van trainingen moeten eerst goedkeuring krijgen van een gekwalificeerde overheidsinstantie om trainingsprogramma's aan te bieden. Klik hier om onze veelgestelde vragen over het worden van een goedgekeurde ETPL-provider te bekijken.

  • Pakket voor initiële ETPL-toepassing
  • ETPL Verlenging Toepassingspakket
  • Aanvraagpakket voor ETPL-geregistreerd leerlingwezen
  • Pakket voor toevoeging/aanpassing van ETPL-programma (Moet worden ingediend door andere providers dan Private Career Schools (PCS), voor nieuwe/gewijzigde programma's. Providers mogen geen programma's op het systeem toevoegen/wijzigen.)
  • Aanvraag voor beroep

Neem voor vragen of opmerkingen over deze website contact op met het Centrum voor Arbeidsbemiddeling via [email protected]

Deze website is een product van het New Jersey Department of Labour and Workforce Development en de State Employment and Training Commission. Het opnemen van een opleidingsaanbieder in de ETPL geeft geen recht voor een toekomstige student om financiering te ontvangen van een plaatselijk Workforce Develop Board (WDB) of One-Stop Career Center, noch een vereiste dat de WDB of One-Stop enige verwijzing naar de opleiding aanbieder. Alle potentiële aanbieders moeten voldoen aan specifieke geschiktheidscriteria die zijn vastgesteld door de staat en WDB om in aanmerking te komen voor het ontvangen van studenten die met openbare middelen zijn betaald. De selectie van een geschikte aanbieder is een wederzijdse beslissing van de One-Stop Counselor en de aspirant-student.


Verzoeken van uw werkgever

Uw werkgever kan u om een ​​doktersverklaring of andere gezondheidsinformatie vragen als hij de informatie nodig heeft voor ziekteverlof, werknemerscompensatie, welzijnsprogramma's of ziektekostenverzekering.

Als uw werkgever uw zorgverzekeraar echter rechtstreeks om informatie over u vraagt, kan uw leverancier uw werkgever de informatie niet geven zonder uw toestemming, tenzij andere wetten dit vereisen.

Over het algemeen is de privacyregel van toepassing op de openbaarmakingen die door uw zorgverzekeraar worden gedaan, niet op de vragen die uw werkgever kan stellen.