Kaarten

New Mexico kaartcollectie

New Mexico kaartcollectieNew Mexico County-kaart:


Deze kaart toont de 33 provincies van New Mexico. Er is ook een gedetailleerde kaart van New Mexico County met provinciesteden.
New Mexico
op een Amerikaanse muurkaart
New Mexico Delorme Atlas
New Mexico op Google Earth

Kaart van steden in New Mexico:


Deze kaart toont veel van de belangrijkste steden van New Mexico en de belangrijkste wegen. De belangrijke noord - zuidroute is de Interstate 25. Belangrijke oost - westroutes zijn: Interstate 10 en Interstate 40. We hebben ook een meer gedetailleerde kaart van steden in New Mexico.

New Mexico fysieke kaart:


Deze gearceerde reliëfkaart in New Mexico toont de belangrijkste fysieke kenmerken van de staat. Voor andere mooie uitzichten over de staat, zie onze New Mexico Satellite-afbeelding of de New Mexico-kaart van Google.

New Mexico Rivers Kaart:


Deze kaart toont de belangrijkste beken en rivieren van New Mexico en enkele van de grotere meren. De Great Continental Divide doorkruist New Mexico. Het westelijke deel van de staat ligt in het stroomgebied van de Stille Oceaan en het grootste deel van de afwatering verlaat de staat via de rivieren San Juan, San Francisco en Gila. Het oostelijke deel van de staat ligt in de waterscheiding van de Golf van Mexico en het grootste deel van de afwatering verlaat de staat via de Rio Grande, Pecos en Canadese rivieren. Een klein deel van New Mexico is een gesloten bassin. Het bekken van Estancia, nabij Albuquerque, loopt niet af naar de Stille Oceaan of de Golf van Mexico. De meeste van deze meren en beken zijn duidelijk te zien op het satellietbeeld van New Mexico. We hebben ook een pagina over de watervoorraden van New Mexico.

New Mexico hoogtekaart:


Dit is een gegeneraliseerde topografische kaart van New Mexico. Het toont hoogtetrends in de hele staat. Gedetailleerde topografische kaarten en luchtfoto's van New Mexico zijn beschikbaar in de winkel. Bekijk onze staatspuntenkaart voor meer informatie over Wheeler Peak op 13.161 voet - het hoogste punt in New Mexico. Het laagste punt is Red Bluff Reservoir op 2842 voet.

Bekijk de video: Top 10 reasons NOT to move to New Mexico. It has some of the worst towns in America.