Kaarten

Meren, rivieren en watervoorraden in New Mexico

Meren, rivieren en watervoorraden in New MexicoNew Mexico Rivers weergegeven op de kaart: Canadese rivier, Cimarron rivier, Corrizo Creek, Gallinas rivier, Gila rivier, Mora rivier, Pecos rivier, Rio Chama, Rio Grande, Rio Hondo, Rio Penasco, Rio Puerco, Rio Salado, Rio San Jose, San Francisco rivier, San Juan rivier , Ute Creek en Vermejo River.
New Mexico Lakes op de kaart weergegeven: Abiquiu Reservoir, Brantley Lake, Caballo Reservoir, Conchas Lake, Eagle Nest Lake, Elephant Butte Reservoir, Navajo Reservoir, Sumner Lake, Two Rivers Reservoir en Ute Reservoir.
New Mexico Stream en rivierniveaus
De Geological Survey van de Verenigde Staten heeft een aantal stroompoorten verspreid over New Mexico. Deze schatten stroomniveaus, ontladen en registreren ze in de loop van de tijd. Deze gegevens worden op internet gepubliceerd en op veel stations kunnen gebruikers aangepaste grafieken plotten. Hier kunt u de bijgewerkte rivier- en stroomniveaus van New Mexico van USGS downloaden.
Stroom- en rivierniveau-meldingen in New Mexico
De United States Geological Survey heeft een systeem dat u een e-mailbericht stuurt wanneer overstromingsniveaus worden bereikt op elke stoom met USGS-meetapparatuur die u hebt geselecteerd. Meld u hier aan om stroom- en rivierniveau-meldingen van New Mexico te ontvangen.
New Mexico Water Publications
De United States Geological Survey heeft een aantal publicaties over watergebruik en watervoorraden in New Mexico. Bekijk hier de publicaties over waterbronnen voor New Mexico.
New Mexico droogte kaart
De United States Geological Survey publiceert bijgewerkte droogtekaarten op hun website. Daar kunt u een kaart bekijken die laat zien waar recentelijk normale stroomcondities van 7 dagen recent zijn geregistreerd. De kaarten worden dagelijks bijgewerkt. Download hier een actuele droogtekaart van New Mexico.
New Mexico neerslagkaart
Het National Atlas Project heeft neerslagkaarten voor New Mexico en andere staten die u online kunt bekijken of afdrukken voor persoonlijk gebruik. Deze kaarten tonen de gemiddelde jaarlijkse neerslagniveaus in kaart gebracht over de staat. Bekijk en print hier een neerslagkaart van New Mexico. Neerslagkaarten opgesteld door de PRISM Climate Group aan de Oregon State University en de United States Geological Survey.
New Mexico hoogtekaart
De topografie van een gebied bepaalt de stroomrichting van de stroom en is vaak een primaire invloed op de geografische verdeling van de neerslag. Bekijk een gedetailleerde hoogtekaart van New Mexico.
Meer water
Is water een mineraal?
Wat is een hydrograaf?
Geologie van flessenwater

Vind andere onderwerpen op:

Rocks: Galerijen van stollings-, sedimentaire en metamorfe rotsfoto's met beschrijvingen.
mineralen: Informatie over ertsmineralen, edelstenen en steenvormende mineralen.
Vulkanen: Artikelen over vulkanen, vulkanische gevaren en uitbarstingen uit heden en verleden.
edelstenen: Kleurrijke afbeeldingen en artikelen over diamanten en gekleurde stenen.
Algemene geologie: Artikelen over geisers, maren, delta's, kloven, zoutkoepels, water en nog veel meer!
Geology Store: Hamers, veldtassen, handlenzen, kaarten, boeken, hardheid picks, gouden pannen.
Earth Science Records: Hoogste berg, diepste meer, grootste tsunami en meer.
Diamonds: Leer meer over de eigenschappen van diamant, het vele gebruik en de ontdekkingen van diamanten.